Ny blogg

Ni kan nu följa mig här!

Life's a...?

Livet känns sådär just nu, alla verkar hitta på saker medans man själv står ensam kvar och ser på, men som tur är har jag i alla fall bokat Fanny så det blir att hitta på något med den fina tjejen från imorgon kväll nån gån till lördag. Det kommer bli toppen!

Har förresten en ny design, eller blogg, på G så tänkte dra ut och fota lite till en header nu när jag har fått min systemis, haha nej men så det blir lite höstigare stämning liksom.
Bloggar nog när jag kommer in igen om jag inte hamnar framför photoshop, ja den som lever får se, men lovar att vi hörs senare i alla fall.

Dagens

Här har ni vad jag har på mig idag, Linne från H&M och Jeans från Cubus.
Kanske kommer det bättre bilder senare om jag hinner ta någon ny, tills vidare får ni stå ut med denna.

Good morning sunshines!


Godmorgon bloggen!
Riktigt bra morgon idag faktiskt, gick upp typ kvart i sex och tog en dusch sen har allt gott jättebra och jag har haft massa tid över till sånt som jag vanligtvis inte hinner, redigera bild + blogga for example.
Nej men ja, shit vad nöjd jag är med min lilla kamera, hihi måste lära mig hur den fungerar snart!

Jaja tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag drar till skolan, idag slutar jag sent och har massa läxor, mest måste jag göra klart engelskan då vi har redovisning i morgon. Kul att man fick reda på det igår då liksom, men ja så det är väl vad jag kommer göra i eftermiddag men vi hörs när vi hörs.
Puss!

Oh happy day

Okej ni ska nu, äntligen, få veta vad det var jag hämtade förut och varför jag var så glad i fredags.
Jag har nämligen köpt en systemkamera, och den kom idag!
Haha är så glad i den, min Sony A390, så ja räkna med många bilder på bloggen nu, fast måste ta mig tid att lära mig kameran då manualen bara finns i tyska, engelska och typ franska får kommer det att ta lite längre tid innan jag tagit mig igenom den men läsa den ska jag göra!

Funkar typ inte att ladda upp bilder just nu men lovar att fixa det senare.

So true


Död åt rubriker

Tja bloggen + läsare, hoppas att ni har haft en bra dag idag, min har bara blivit bättre ju senare det blivit. Egentligen borde jag göra läxor nu, typ engelska, svenska och matte men gud orkar inte är så galet glad (och trött) så ja, men det får bli läxor senare helt enkelt.

När mamma kommer hem runt kvart i sex drar jag med henne till tempo där jag ska hämta ut ett paket, fick ett sms om att det hade kommit förut och gud vad glad jag blev! Längtar inte bara lite om man säger så, men självklart ska ni få veta vad det är senare.

Vill förresten byta blogg, ska jag vara ärlig så är jag inte så förtjust i namnet emeloeb längre så om jag skulle byta blogg bara sådär vet ni varför.

Mattelektion..

Sitter på matte just nu men ville bara prova blogg.se's nya app, haha så grymt att den är släppt!


Med sötnöten!

Ligger med sötnöten i sängen, hon biter i mina fingrar och på min dator men man kan ju inte bli sur för hon är sååå söt!
Somnade förut i kanske en timma och en kvart så vaknade för kanske tjugo minuter sedan, kul att gå och lägga mig sen, fast jag är ju fortfarande väldigt trött..

Förlåt att bloggningen ligger nere men har ingenting att skriva just nu, fast jag lovar er SÅ mycket bättre inlägg senare i veckan så stay tuned bajbes!

Förlåååt

Förlåååt för dåligaste uppdateringen idag, jag skäms, men till mittt försvar har jag haft fullt upp idag.
Precis som varje söndag sålde jag ju GTjävel i morse, när jag kom hem drog jag med pappa in till Bäckebol typ, väl där kom jag iväg till NetOnNet där jag fick köpt en sak som jag dör av längtan efter att få använda.
När jag kom hem satte jag mig med läxor, matte och NO, fan det slog mig just att jag helt glömt av svenskan.. jaja får väl lägga mig och läsa lite innan jag somnar.

Nu spelas Deja Vú på tvn framför mig, inte för att jag kollar så mycket, borde egentligen göra klart det sista i NOn, jag vet svaret me inte hur jag ska skriva så får fråga min lärare i morgon.
Detta bli antagligen sista inlägget för i dag men vi hörs i morgon!

Förlåååt

Förlåååt för dåligaste uppdateringen idag, jag skäms, men till mittt försvar har jag haft fullt upp idag.
Precis som varje söndag sålde jag ju GTjävel i morse, när jag kom hem drog jag med pappa in till Bäckebol typ, väl där kom jag iväg till NetOnNet där jag fick köpt en sak som jag dör av längtan efter att få använda.
När jag kom hem satte jag mig med läxor, matte och NO, fan det slog mig just att jag helt glömt av svenskan.. jaja får väl lägga mig och läsa lite innan jag somnar.

Nu spelas Deja Vú på tvn framför mig, inte för att jag kollar så mycket, borde egentligen göra klart det sista i NOn, jag vet svaret me inte hur jag ska skriva så får fråga min lärare i morgon.
Detta bli antagligen sista inlägget för i dag men vi hörs i morgon!

Lycka



Här har ni den första anledningen till varför jag var så glad igår, hon heter Sina är är världens finaste, gosigast och bästa lilla kissemiss!
Andra anledningen är får ni som sagt var reda på senare i veckan.

Best Friday Evaaah

Hela fredagen har varit bra men den blev just SÅ MYCKET BÄTTRE!
Längtar efter att berätta mer men det blir någon gång nästa vecka, tills dess får ni vandra omkring i nyfikenhet, haha ;)

FML

Höll på med NO förut men fastnade framför tvfan när jag skulle hjälpa bror med sin engelska, hatar mitt liv asså.
Matte har jag inte heller fått gjort men det skyller jag huvudvärken jag hade förut på, vet inte varför men får huvudvärk FÖR ofta, antagligen dricker jag för lite vatten eller nåt men det är ju så tråkigt att gå och hämta vatten.

Ville bara säga att jag hatar mitt liv just nu och inte fattar varför jag bara kan ta tag i de saker jag borde göra, gud skolan var så mycket lättare innan vi fick äckeldatorerna..

Burberry Brit


Denna godingen följde med mig hem från Turkiet, luktar enligt mig himelskt gott och blev nerprutad till kanonpriset 240 sek!
Kan stort rekomendera den till alla som inte vill ha en så skarp parfym, synd bara att den är lite dyrare i Sverige..

Dags att ta tag i mitt liv!




we♥it

Känner att jag hamnat i ett allvarligt sockerberoende samtidigt som jag blivit helt slö av alla förkylningar, inte bra.. Men när jag är frisk ska jag bannemig ta tag i mitt liv, äta nyttigare, i alla fall mindre socker under de vanliga veckodagarna, och träna mer.
Rumpövningar, situps, armhävningar, ja rubbet, vi får se hur det blir med att gå ut och springa men promenader kommer det i alla fall bli!

Lyckat Emelie, Lyckat

Känns bra att datorn flög i golvet förut, där rök de 1500 kronorna jag sparat till kameran, fan vet inte hur jag ska berätta för mamma och pappa än, äh få väl ta det som det kommer antar jag. Hoppas att jag inte får för mycket skäll bara..

Aj..

Känns som om jag har växtvärk i föttern och nedre delen av smalbenen, verkar som om klckskorna får stå kvar i hallen i morgon, synd när man väl vant sig vid dem..

About the day

Borde egentligen plugga spanska just nu men tog en paus, BARA för eran skull.
Dagen har i alla fall vart riktigt bra, den började med att klassen drog in till Stenungsund för att besöka ungdomshälsan tror jag att de som jobbade där kallade det fast man kan ju också säga ungdomsmottagningen för att förenkla allt lite!
Helt okej om jag ska vara ärlig, vi lyssnade lite, pratade, lekte en lek och fikade så ja, helt fel vart det väl inte.

Vid elva fick vi gå, då drog jag med Amelia, Tilde och Alexandra till McDonalds och käkade lite innan vi drog in till skolan för SO, efter SOn hade vi idrott som jag inte var med på tack vare min förkylning.

Efter skolan satte jag mig direkt med en varm kopp te och lite mellanmål, jag ringde också till GTn för att säga att jag inte ville sälja tidningar mer, helt ärligt fick jag lite skuldkänslor för han som jag pratade med lät riktigt ledsen när jag förklarade att det blev för jobbigt att sälja i mitt distrikt nu när det blev kallare..
Sen dess har jag suttit med läxor av alla möjliga slag som jag faktiskt ska återgå till nu så ni får ha det bra.

Långt och jobbigt inlägg, jag vet, ni behöver inte läsa det men ville bara berätta för er vad som hänt i dag så ni inte tror att jag aldrig hittar på någonting.

Snabbt morgoninlägg


Första gången jag går till skolan med uppsatt hår, ever!

Nej men vad jag kan minnas i alla fall, kommer bli kul att se hur alla reagerar.
Godmorgon förresten, hoppas att ni har sovit gott, det har jag bara att mitt rum är så sjukt varmt.

Haha detta inlägget blir inte långt, bussen kommer snart så har lite panik, men bloggar mer när jag kommer hem, just so you know.
See you later aligator, after while crocodile!

Home is where Center is

Kom hem för kanske en timma sedan med två värkande fötter efter att ha traskat omkring i klackskor jag vet inte hur länge.
Men det var det värt för med mig hem fick jag två centerkakor, har tryckt i mig den ena redan och tänker spara nummer två till nästa gång jag känner att jag behöver muntras upp.
Nu- Middag.
Senare- Fika framför bra tvserier med la familia.
Skriver mer i morgon!

Mot affären!

Nu drar jag i väg till affären med mamma, ska köpa godis, är man förkyld är man ju värd att gotta till det lite.
Bloggar mer när jag kommer hem!

A day home wont hurt




Stannade hemma idag, lika bra var väl det då det kändes som att mina bihåler skulle sprängas igår kväll, mår bättre i dag faktiskt bara det att den jävla hostan har blivit sämre.

Idag blir det att öva spanska och spela lite sims, hehe jag är en riktigt nörd när det gäller det spelet, synd att man får så lite tid över till att spela bara..

Men vi ses senare, nu blir det att leta reda på lite mat!

Feel sick



Hallå på er alla fina läsare!
Sitter just nu i sängen och ser ut över mitt nystädade rum medans jag väntar på att pastan ska koka klart där uppe så man kan få i sig lite middag. Vad gör ni själva förresten?

Ska jag vara ärlig så borde jag skriva klart min novell men jag har INGEN fantasi alls just nu känner jag och som grädde på moset har jag huvudvärk, äcklig hosta och en rinnig näsa, japp jag mår braaa.
Fast nej, det är friluftsdag i morgon, får se om jag går till skolan.. till och med en lärare tyckte att jag skulle vara hemma och försöka bli bättre än att ge mig ut i dåligt väder och kanske bli sjuk, känner att jag inte kan annat än hålla med henne. Får se vad mamma säger dock men förhoppningsvis tycker hon lite synd om mig.

Neeeej nu måste jag gå och kolla hur det går med spagettin, vi ha't bra tills vidare okey?

Back in Sverige

Kom hem igår bara så ni vet att planet inte kraschade, hörde att ett plan kraschat under en flyuppvisning förrsten så vi får hoppas att de skadade klarar sig.
Men ja, orkade inte blogga efter att ha suttit på ett plan i typ fyra timmar, man blir ju inte så jättepigg av detta har jag upptäckt.

Fast nu är jag tillbaka, jag lovar att ni ska få bilder från resan men måste bara fixa dem först, tyvärr tror jag inte det blir nu i helgen för jag har läxor som måste göras, bland annat ska en novell skrivas klart, en dagbok om vad jag gjorde i Turkiet ska fixas till engelskan och till råga på allt allt ska jag skriva ett vykort på spanska, sen vore det nog bra om jag städade mitt bombnedslag till rum också.
ÄLSKAR mitt liv just nu asså..

Men ja vi hörs när vi hörs, förhoppningsvis blir det innan helgens slut, wish me good luck guys!

Aldrig mer utländsk frisör..

Ville bara skriva ett litet inlägg och säga att jag mår bra och att vädret är toppen + att vi har internet på hotellet fast det spelar inte så stor roll när man bara har en iphone..

Tänker förresten aldrig klippa mig utomlands igen, vi besökte en turkisk liten frisörsallong igår för att min bror verkligen behövde klippa sig, efter att ha sett hur skicklig och nogrann han som klippte var tyckte mamma och pappa att jag också skulle klippa mig då mitt hår verkligen tagit stryk av sol och salta bad, frisören Var som sagt grymt duktig men håret tycker jag blev pisskort så förut låg jag typ och grät och skrek över mitt stackars hår..

Turkey here I come!

Vaknade för kanske en kvart sedan av ett sms från Amelia där hon önskade mig en trevlig resa typ, så gullig är hon, fan vad jag kommer sakna alla fina i skolan men vi ses ju om lite mer än en vecka typ så så länge är jag inte borta ändå.

Om jag ska vara ärlig börjar jag bli nervös nu, jag har faktiskt aldrig i hela mitt liv åkt flygplan och det längsta jag har varit utomlands är Danmark..
Jag har inte fixat några inställda inlägg tyvärr, men jag har pratat med lite folk och frågat om dem vill gästblogga, förhoppningsvis gör dem det. Fast jag skulle iochförsig inte bli förvånad om dem sket i det och hittade på roliga saker.
Faaast nu måste jag dra dåva, planet går vid sex, det tar en timma in till Landvettern och vi ska vara där typ två timmar innan, så jag åker om en halvtimma.

Vi ses om en vecka och då lovar jag en massa bilder från Turkland!

Moonshine

Moonshine- Hardcore Superstar

Ny design

Ny design här på bloggen, tillfällig i alla fall, kända att det behövdes lite förändring liksom.
Nu blir det superplugg för noprov/förhör på torsdag så vi hörs senare i dag eller i morgon!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat på typ en evighet men förlorade orken helt när jag var sjuk sen har jag pissmycket läxor denna veckan så ah.. Men förhoppningsvis blir det bättre bloggning efter Turkiet när jag är utvilad och har en massa bilder liksom.
Men tills dess får ni stå ut med dålig uppdatering, kanske får fixat några tidsinställda inlägg för nästa vecka, vi får se.
Nu blir det i alla fall läxa, hörs senare bajbes!
Bara för att fylla ut får ni en gammal bild..

Kill me, please

Döda mig, mår dåligt, pallar inte gå till skolan i morgon. På morgonen mår man ju bra men framåt lunch blir allt ju piss så ja.. får se senare hur jag mår men vet inte, förlåt om uppdateringen blir kass men mår bajs.

bloglovin
RSS 2.0