Sjuk?

Vilken tjej har två tummar och har tjänat 130 kr på en och en halv timme idag?
Just det jag, satt barnvakt åt mammas jobbarkompis barn efter skolan, värt asså det bästa var att vi typ inte gjorde någonting, bara målade och spelade spel.

Är för övrigt fett trött idag, är tvärsäker på att jag kommer vara sjuk i morgon vilket känns sådär då jag har en massa att göra i skolan så egentligen borde jag göra läxor nu men är äckligt trött så nej..
Fast jag antar att det är bättre att vara sjuk nu än nästa vecka för seriöst om jag är sjuk när vi ska åka till Turkiet, i sånna fall dör jag.

Just something about me

Om alla andra kan göra såna här listor så varför inte jag? Här har ni, enjoy!

ALLMÄNT:
Namn: Emelie Linnéa Bernlo
Piercingar: Inga, till och med för feg för att våga ta hål i öronen.
Tatueringar: Nej, rädd för nålar så skulle inte tro det.
Längd: 1,61m
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: Inte för tillfället, nej.

Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland, särskilt när jag är trött på att bo ute på landet.

Tänker du på självmord: Nej.
Vilket shampoo använder du: Garnier hair straightener.
Vilken parfym använder du:  Använder inte parfym, har inte hittat någon bra än liksom.
Vad är du rädd för: För mycket..
Gillar du att tvätta: nej, haha därför jag inte gör det.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Beror på hur den är byggd.

SENASTE:
Film du hyrde: Hyr inte filmer.
Film du köpte: The social network
Låten du lyssnade på: Lady Loca
Låten du hade på hjärnan: Snart är det jag som är kung från Lejonkungen, tror jag iallafall.
Låten du laddade ner: Kommer inte ihåg det faktiskt..
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på:  
Personen du tänkte på: Bra fråga
Bok du läste: Modellsommar
Personen
Du fick mail av:  Willie Nilsson
Personen du fick brev av:  Östa sjukhus tror jag.
Personen du fick sms av: Mamma

FAVORIT:
Mat: Pappas fläskfilégryta! 

Låt: Light me up - The Pretty Reckless    
Sak att göra: Umgås med mis amigos, shoppa och sovaaa
Sport:  Basket, tror jag i alla fall
Dryck: Kall coca cola!

Kläder: Jeans och en grymt fin topp, spelar ingen roll vilken bara kläderna är fin
a
Film: Riding in cars with boys
Bil: en grymt söt Mini Cooper

ANTAL:
Gånger du varit kär: En gång på riktigt
Gånger ditt hjärta brustit:  En gång här också

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Typ tre/fyra gånger tror jag
Ärr du har på kroppen: 7st får jag det till just nu


ÖVRIGT:
Vad har du gjort idag: Gått i skolan och sen typ ingenting

Var det kul: Vintråkigt var det i alla fall ine
Hur tidigt stiger du upp:  Tidigast är väl kvart i sex
Gillar du att slåss: Hahah ja jag tycker inte att det är tråkigt, i alla fall inte när det är jag och min bror jag det handlar om.
Vad ska du göra ikväll: Sova så jag vaknar imorgon
Är du seriös: Stenseriös, nej men ja det är jag väl..
Vad är du allergisk mot:  Nothing
Var har du ont: I halsen..
Använder du hårspray: Nej men ibland använder jag volymspray
Kan du stå på händer: Hahah nej inte riktigt.
Favoritserie: Gossip Girl

All I can tell is lies

Förlåt för dålig uppdatering, jag vet att jag lovade inlägg men igår blev det så sent och idag mår jag inte toppenbra, näsan håller på att täppas igen helt och halsen gör ont så ja nu efter skolan har jag bara vilat, åker ju till Turkiet nästa fredag och då får jag INTE vara sjuk för ja då dör jag helt enkelt..

Men för att gottgöra allt jag lovat lite kommer det upp i alla fall två inlägg senare ikväll, bra va, så stay tuned!

I'm so sooo sorryyyyy

Sitter på slöjden, förlåt för att bloggningen har varit så kass senaste tiden men har helt eneklt inte orkat med bloggen, jag kan i alla fall trösta er med att jag börjat fila på en ny höstigare design.
Efter skolan drar jag in till Stenungsund för att träffa Fanny och fixa lite olika saker men när jag kommer hem blir det inlägg så vi ses senare!

It's a wonderful day!


Cp-min? Ja, men fastanade inte på bild och ville bara få sagt att jag saknar mitt mörka hår som fan, måste färga det efter Turkiet asså!

Hej på er mina fina, förlåt för att uppdateringen har vart så kass de senaste dagarna men har, bbloggen har liksom hamnat lite i skymundan fast det har det ändå varit värt. Drog med fina flickorna Tilde, Amelia och Alexandra till pizzahouse förut, där mötte vi upp Sophia och Isabelle och käkade lite skräpmat. Mums!
Efter pizzan, fast jag tog ju kebabtalrik då, stack Sophia och Isabelle medan vi andra stannade kvar för att vandra runt i Stora Höga och bara prata och ha trevligt.

Som sagt var så har detta varit en riktigt go dag, hahah jag behövde nog komma ut och träffa lite människor efter mitt TRÅKIGA sommarlov. Ni sitter jag i alla fall här i sängen med en stor kopp te i handen och försöker att inte somna för gud vad trött jag är!

Det blir nog inte mer uppdatering idag men självklart kommer det att komma upp inlägg på bloggen i morgon.


Tråk

Har sjukt tråkigt just nu, ingen att vara med, inte ens på facebook finns det någon att prata med, försöker få tag på Alexandra men ungen har ju fått mobilen stulen och är inte inne på facebook så ja det blir nog en ensam och tråkig eftermiddag för mig..
Men för att dra ut på tiden sitter jag och kollar väskor på Yesstyle, vill verkligen ha en ny snygg, gärna brun, väska så får se vad jag hittar.

Darkbrown hair


Efter Turkland ska jag färga håret mörkare, gud kommer bli så fint till hösten, nej men helt ärligt jag passar bäst i det så why not? Men har tänk mig denna färgen i alla fall, fast antagligen kommer det bli nästan svart som alltid när jag ska färga håret rätt så mörkt.

No extra sleep for me


Det schemat som vi ska gå efter tillsvidare, tills vi upptäcker något med schemat som är helknas rättare sagt, än så länge verkar vi ha sovmorgon varannan onsdag. Det hade vart jätteskönt om det inte var så att jag bodde ute i skogen med en halvtimme ner till bussen, utan moppe, möjligtvis kan jag blinka med mina små söta ögon i hopp om att någon vill hämta mig här ute, vilket jag tvivlar på att någon vill. Så ja, det varkar helt enkelt som att jag inte kommer får någon sovmorgon på onsdagar. Kul.

First day in school

Hej på er, om jag inte minns fel lovade jag att bloggen skulle komma igång ordentligt när skolan började och eftersom första skoldagen var idag får jag väl ta tag i bloggen så den blir toppenbra, ett ord som jag för övrigt använt onödigt mycket den senaste tiden men det är ju ett toppen ord.
Det var hur som helst roligare att komma tilllbaka til skolan än jag hade trott, längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag, men på bussen hem blev jag helt depp och usch det var ju inte så kul, men det ska vi ju inte hänga upp oss på nu för vi är glada i den här bloggen, okej?
Bloggar mer senare så ni får lova att checka in här fler gånger idag!

Detta hade inte varit fel till hösten


Är det bara jag som är sugen på att gå klädd ungefär såhär i höst, gärna med en vinröd tubhalsduk från Cubus som en liten färklick i allt det svarta, håller ni med mig eller håller ni med mig? Kappan är inte riktigt som jag tänker mig men ni förstår hur jag menar eller hur?

Trött chey

Inte ett enda inlägg för et att läsa i går men var verkligen inte på blogghumör utan ägnade dagen åt att städa rummet så att det blir lite extra härligt att komma hem från skolan i morgon.
Jag har i alla fall varit vaken sen sju för jag skulle ut och sälja GT vid nio, förstår egentligen inte varför jag envisas med att sälja tidningar, enda anledningen är att jag sparar till en systemkamera men man kommer inte direkt långt på småsummorna jag lyckas skrapa ihop efter några timmar. Jag är i alla fall svintrött och vet ine om det kommer upp något mer inlägg idag, vi kan alltid hoppas men tvivlar på det, men jag lovar er att bloggen kommer bli mycket bättre när jag börjar skolan och kommit in i det lite!

Dagens lilla shoping

Här har ni bilderna på jeansen och skorna som utlovat.


//JC//


//Scorett//

Bilderna gör inte rättvisa men det får ni leva med.
Nu blir det film och en massa gott tillsammans med familjen, ha en fortsatt bra kväll!

onödigt?

Dålig uppdatering idag jag vet men har varit på torget med mamma och bror halva dagen och kollat lite höstkläder, hittade ett par jeans och skor, båda sakerna är verkligen skitsnygga, lovar att ni får se sen men just nu har pappa min kamera för att fota min brors fotbollsmatch.
Blö, har inget att skriva.. men jeansen och skorna kommer upp senare, ha't bra tillsvidare.

3 saker ni nog inte visste om mig...

Godmorgon sötisar, sovit gott?
Tänkte att vi skulle börja dagen med 3 saker ni nog inte visste om mig, säger ni? Låter det roligare än andra morgoninlägg?

Jag är en sucker för Sims, jag verkligen älskar sims och alla mljligheter som kommer med det spelet, särskilt sims 3. Man kan liksom bygga hus, bestämma simmarnas liv och en massa mer. Ni kan inte säga att ni inte känner någon eller själva tycker om det spelet, desutom får man inte lika mycket panik som om man spelar skjutspel..

Jag har alla witchtidningar från och med första nummret från 2001 till nummer tolv år 2008. Ja, vad ska jag säga om det här, när jag var liten älskade jag witch och om jag ska vara ärlig gör jag det lite nu också men nu är det inte tidningarna i sig som jag gillar utan alla minnen jag har med dem, witch är trots allt en stor del av min barndom.

Jag är en riktig mes när det kommer till sprutor, japp här har ni tjejen som börjar gny som ett litet barn som inte får sitt lördagsgodis, och det är bara jag jag ser att någon annan får en spruta. Jag jag själv får sprutan försöker jag dra ut på det så länge som möjligt genom att säga att jag måste andas eller be mamma om vatten, det har till och med gott så långt att jag börjat gråta nu det senaste året. Som sagt var, jag är livrädd för sprutor.

En lång bräda... Kan det vara en longboard?


Gissa vilken familj som har skaffat en longboard, just det min familj. Grymt är det, synd bara att jag inte bodde närmare samhället så man hade haft närmare till bättre vägar men men det roligaste är i alla fall at vi har skaffat en så att man faktiskt KAN åka.



Varför skär bloggen ner bilderna?

Varför skär bloggen ner bilderna till små kvadrater på 524 pixlar när jag laddar upp dem för att vara 600 px prick?
Snälla är det någon som vet så får ni jättegärna svara.

Sitter och fixar...


Sitter och fixar bilder för ett komande blogginlägg samtidigt som jag bläddrar i senaste numret av Veckorevyn så ja just nu mår jag toppen. Håll ögonen öppna efter ett nytt inlägg senare i kväll för jag tror nog att ni kommer tycka om det.

Plan B

Har fått upp ögonen för Plan B och deras låt Stay Too Long, svinbra verkligen så ta och lyssna på den!



Plan B- Stay Too Long

Goodmorning

Godmorgon bloggen och alla läsare, hoppas att ni liksom mig har sovit riktigt gott i natt, synd bara att man blir väckt vid halv sju av pappa.. Men annars är det toppenbra just nu.

Jag vet att bloggen har legat nere ett tag nu men i dag känner jag mig riktigt taggad på att blogga så ja ni kan vänta er mint ett inlägg till idag, förhoppningsvis fler men jag vill ju inte lova för mycket då jag vet hur dålig jag är på att hålla det jag en gång har lovat.


Good girls go bad



Kommer ihåg att jag nördade denna låten i början av förra året, älskade den liksom, men trots att det gått över ett år sen jag lyssnade på den första gången kan jag liksom inte låta bli att fortfarande tycka om den.
Det är liksom en sån låt som har fastnat och jag inte riktigt vill släppa taget om, har ni också såna låtar eller är det bara jag?

Follow Me At Bloglovin

bloglovin


Hungrig som en som inte ätit på länge

Har just avverkat x antal gossip girl avsnitt så nu är jag på säson 4, man kan inte annat än älska den serien asså!
Idag är i alla fall en lugn dag för mig, vädrete är inte det roligaste så finns inte så mycket att göra ute heller, särskilt inte när man bor ute i skogen.

Just nu vill jag verkligen skriva mer men magen vrålar som om den inte fått mat på tusen dagar och tusen nätter men jag kommer tillbaka med fler inlägg senare.

Mindre än en månad

Gaaah det slog mig just att om mindre än en månad sitter jag på ett flygplan, för först gången i mitt femtonåriga live dessutom, påväg till Turkiet! Gud, fattar inte att det är så kort tid kvar, hihi längtar sönder nu ju.



Hit ska vi, fint eller fint?

Något som får skolstarten att bli roligare

Hej mina fina, nu är jag tillbaka här på bloggen efter att ha vilat mig lite för gud vad trött jag har varit denna helgen, men nu är jag tillbaka igen och redo att ta nya tag med bloggen!

Till att börja med kan jag visa mitt nya block som vi köpte på ikea i fredags, hahah nu börjar skolstartskänslan infinna sig, men det är ju det som är det roligaste med att skolan börjar eller hur? Att köpa nya block och pennor även om man vet att man inte kommer använda dem så är det i alla fall kul att en gång om året köpa lite finare grejer som gör skolan en aning roligare för vemtycker inte att saker är roligare att hålla på med om man har bra och snyggt material?

Nej, just det, ingen.


Här har ni det, fast kameran fick inte till färgen utan blocket är lite mörkar i verkligheten.

Saft


Tja på er bajbes, hoppas att ni har en bra dag det har jag i alla fall, lite slö kanske men bra.

Gud vad jag blev sugen på saft nu, fuck att vi inte har någon hemma, bara en massa läsk men eftersom alla flaskor är oöppnade och mis padres märker om jag öppnar en.. Rädd för mamma och pappa? Jaa kanske lite, inte för att jag tror att dem skulle skälla på mig eller så men ändå.

Blö nu blev detta ett av mina meningslösa inlägg, vi får hoppas att det blir bättre senare.
See ya!


Why does all hamburgers smile when they see me?


Chrome

Bytt till google chrome, det dåliga är att man inte kan hoppa ner i texten utan att den hoppar ihop igen, eller?
Sitter texten ihop? Ja jag har tråkigt och detta inlägget var bara test så ni vet..
Update: Den sabla texten satt visst ihop, varför kan blogg.se inte funka lika bra med alla webbläsare? Jaha det verkar som om jag får fortsätta skriva mina inlägg på firefox då då.
Godnatt på er!

At the beginning

Kärlek till denna låten som är med i Anastasia!
Kan ni förresten se headern här på bloggen? Det kan inte jag i alla fall, helt vitt, och det som funkade hur bra som helst förut..

New

Då har jag skaffat en ny blogg här på blogg.se och hoppas att den kommer gå bättre än mina andra bloggar, wish me good luck så hörs vi senare!

bloglovin
RSS 2.0